Vânzare Mitsubishi cu parcurs

Prima rată de la 0€
Rată lunară280€
Automata
11990€

Mitsubishi Outlander

Parcurs: 159800km Anul: 2013 Motor: 2.4 Cutie: Automata Preț: 11990€

Mitsubishi cu parcurs: putere, eficiență, tehnologii avansate

Conglomeratul japonez produce mașini fiabile, puternice și sigure pe piața auto de mai bine de o sută de ani. Gama Mitsubishi include hatchback-uri, SUV-uri, sedanuri, coupe-uri. Mașinile vin cu o garanție la transmisie, caroserie și alte piese. Sistemul de control este echipat cu cele mai recente realizări inginerești, iar consumul de benzină este incredibil de mic. În ceea ce privește fiabilitatea, marca ocupă locul șase între toate mărcile existente. Pe site-ul autoplaza.md puteți cumpăra Mitsubishi cu parcurs ieftin, inclusiv în leasing sau credit.

Cum sa alegi o masina cu parcurs
Când cumperi o mașină cu parcurs în Moldova de la o piață auto, ești nevoit să crezi ce spune vânzătorul despre mașină, iar lui îi este convenabil să ascundă adevărul. Autoplaza funcționează oficial, vinde numai vehicule legale și oferă posibilitatea de a verifica pe site orice model Mitsubishi cu parcurs care vă place. Pentru asta ai nevoie de:
1. Verificați documentele mașinii. Ele vă vor spune dacă mașina este furată, gajată sau dacă a patricipat la accidente. Comparați, de asemenea, VIN-ul din pașaportul tehnic cu numerele de pe colțul de jos al parbrizului, ușa șoferului, în portbagaj, pe motor.
2. Inspectați caroseria. Examinați cu atenție parbrizul, aripile față și capota. Dacă sunt distanțele dintre piese sunt inegale sau sunt vizibile urme de vopsea, geometria afectată, atunci este probabilitatea că mașina a fost accidentată.
3. Privește sub capotă. Evitați curățenia perfectă – aceasta indică faptul că vânzătorul încearcă să ascundă scurgerea unuia dintre fluidele tehnice. Furtunurile și curelele nu trebuie să fie uzate. Urmele de deșurubare și vopsea pe șuruburi sunt un semn rău.

Proprietarii Mitsubishi cu parcurs sunt sfătuiți să monitorizeze nivelul lichidului de transmisie și să facă întreținere la timp. Reglați geometria roților la fiecare 20 de mii de km, deoarece drumurile proaste duc la schimbarea unghiului roților și la o deteriorare a manevrabilității mașinii. În Chișinău și în alte orașe ale Moldovei, acest serviciu este destul de ieftin.

Mitsubishi se va potrivi familiilor și proprietarilor cu vârsta cuprinsă între 25 și 60 de ani, cu un nivel mediu de venit. Acesta este un brand de încredere ale cărui mașini s-au dovedit a fi bune de-a lungul multor generații. Șoferii constată un nivel crescut de confort atunci când conduc pe orice tip de drum. Motoarele sunt econome, cu o putere semnificativă; peste timp nu încep să consume uleiul.

Beneficiile cumpararii Mitsubishi cu parcurs pe autoplaza.md
Dealerul autorizat oferă clienților o serie de bonusuri:
– prețuri mici;
– înregistrarea automobilului gratis;
– set de anvelope noi;
– credit sau leasing;
– reduceri;
– vânzarea Mitsubishi cu parcurs prin sistemul de trade in;
– suport tehnic 1 an și garanție la motor și cutie.
Mitsubishi este ideal pentru călătorii și petrecerea timpului liber. Parc vânzări auto cu mașini importate din Europa Autoplaza vă va ajuta să alegeți modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

💰 Cât costă automobilele Mitsubishi?

Prețuri pentru Mitsubishi de la 11990€ până la 11990€.

🚛 Unde pot cumpăra Mitsubishi?

Avem pe stoc 1 Mitsubishi. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509