Vanzare auto Renault Captur cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară290€
Mecanică
12290€

Renault Captur

Parcurs: 178800km Anul: 2018 Motor: 1.5 Cutie: Mecanică Preț: 12290€
Prima rată0€
Rată lunară290€
Mecanică
12490€

Renault Captur

Parcurs: 163000km Anul: 2018 Motor: 1.5 Cutie: Mecanică Preț: 12490€
Prima rată0€
Rată lunară300€
Automata
12750€

Renault Captur

Parcurs: 145100km Anul: 2018 Motor: 1.5 Diesel Cutie: Automata Preț: 12750€

Renault Captur cu parcurs: spațios, calitativ, econom, ușor de condus

Mini-crossover-ul producătorului francez nu pretinde a fi cel mai bun de pe piața auto din clasa sa, dar are caracteristici demne. Renault Captur oferă un raport calitate-preț bun, practic și confort și este echipat cu unul dintre cele mai mari portbagaje din clasă. O perioadă de timp vânzările Renault Captur au ocupat primul loc pe lista SUV-urilor. Asta înseamnă că multe piese de schimb sunt vândute ieftin la piețile auto din Moldova, iar Autoplaza are multe exemplare bune cu parcurs la preț mic.

Cum să alegi un Renault Captur cu parcurs
Înainte de a cumpăra o mașină uzată, acordați atenție următoarelor puncte:
1. Pe caroserie – evitați vopseaua deteriorată, urmele de restaurare după lovituri.
2. În salon – refuzați dacă vedeți senzorii nefuncționali, reglajele scaunelor, semnele de utilizare activă a mașinii pentru călătorii pe distanțe lungi.
3. În documente – verificați nepotrivirile în codul VIN, aflați despre participarea la accident și proprietarii anteriori.

Oricine caută un SUV universal, care să nu rupă bugetul, va găsi că Renault Captur se potrivește. Datorită direcției ușoare, mașina se manifestă cel mai bine în condiții de oraș. Nu este foarte grațios pe gropi și nu are stabilitate la rulare. Prin urmare, evitați roțile mari de 18 care agravează această situație.
O călătorie în afara orașului nu va fi la fel de bună. Setarea moale a suspensiei ascunde denivelările de pe drumuri, dar nu atât de mult pe cât ne-am dori.

Punctul slab al unor Renault Captur cu parcurs au fost farurile – faza scurtă este slabă. Pentru a le restabili, trebuie să reglați senzorul fasciculului. În timp, șurubul care fixează catarama centurii de siguranță se slăbește. Acesta trebuie strâns periodic, iar în caz de pierdere – înlocuit.
Dacă conduceți mai des prin oraș, alegeți motorul pe benzină de 1,3 litri TCE 130, care oferă cel mai bun raport dintre preț, performanță, economie de combustibil. El este cel mai rafinat și tăcut. Pe autostradă, un motor diesel de va fi mai profitabil.
Renault Captur cu parcurs arata grozav, este de calitate, ofera mult spațiu. Spațiul liber din mașină este atât de mare încât șoferii și pasagerii de orice dimensiune se pot simți confortabil.

Beneficiile cumpararii Renault Captur cu parcurs pe autoplaza.md
Dealerul auto oferă clienților posibilitatea de a primi astfel de bonusuri:
– reduceri;
– înregistrarea gratuită;
– cauciucuri noi pentru sezon;
– credit;
– schimb;
– garanție pentru o transmisie si motor;
– întreținere pe tot parcursul anului.
Schema de finanțare de tip leasing este disponibilă oricărui care poate plăti integral costul mașinii. Schimbul favorabil pentru Renault Captur vă permite să obțineți o reducere la valoarea mașinii dvs. vechi. Pentru a face acest lucru, trebuie să veniți la parcarea auto din Chișinău. Dacă doriți să cumpărați un Renault Captur cu parcurs, vizitați autoplaza.md.

💰 Cât costă automobilele Captur?

Prețuri pentru Captur de la 12290€ până la 12750€.

🚛 Unde pot cumpăra Captur?

Avem pe stoc 3 Captur. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509