Vanzare auto Renault Clio cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară200€
Mecanică
8650€

Renault Clio

Parcurs: 183300km Anul: 2017 Motor: 1.5 Cutie: Mecanică Preț: 8650€
Prima rată0€
Rată lunară210€
Mecanică
8750€

Renault Clio

Parcurs: 159300km Anul: 2017 Motor: 1.5 Cutie: Mecanică Preț: 8750€

Renault Clio cu parcurs: subcompact cu un aspect plăcut

„Francez” de încredere cu dotări bune – așa poate fi caracterizat Renault Clio. Iar modelele lansate după 2001 chiar au primit astfel de caracteristici pe care nu orice mașină din clasa de mijloc le are: faruri xeon, clim automată, sistem antiderapaj etc.

Mașina compactă este populară în rândul șoferilor de sex feminin. Este ușor de condus, iar găsirea unui loc de parcare nici nu este o problema datorită dimensiunilor sale modeste. Există suficient spațiu în interior pentru a așeza copiii. Și în portbagaj puteți plasa cumpărături. Pentru a deveni proprietarul unui Renault Clio compact cu parcurs trebuie doar să intri pe site-ul autoplaza.md și să alegi opțiunea corespunzătoare.

Cum să alegi corect o mașină cu parcurs
Alegerea unei mașini second hand trebuie făcută cu discreție și cu cineva care știe măcar puțin despre mașini. Ofertele la piețile de mașini par atractive pentru că aici poți cumpăra Renault Clio ieftin. Dar există pericolul de a obține o mașină cu defecțiuni sau cu un istoric prost. Acest scenariu va elimina verificarea și evaluarea corectă a stării mașinii. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă uitați la:
1. Aspectul. Merită să refuzați cumpărarea dacă există lovituri și deteriorarea caroseriei, multă rugină, vopsea de proastă calitate (decojită, de diferite nuanțe), există daune în cabină sau tapițeria este deteriorată. Corectarea acestor deficiențe poate costa mulți bani.
2. Stare tehnică. Include o inspecție a motorului, cutiei, tuburilor și furtunurilor pentru deteriorări sau fisuri. O mașină defectă va avea scurgeri de ulei, sunete străine în timpul conducerii (este mai bine să aranjați un test de conducere).
3. Istoricul mașinii. O verificare completă poate fi efectuată prin codul VIN. Această metodă informativă vă va permite să verificați mașina pentru participarea la accidente, să obțineți date despre toți proprietarii.

Un preț atractiv pe piața auto poate deveni o capcană, deoarece un vânzător necinstit nu va recunoațte problemele mașinii (furt, participare la accidente, sarcini etc.). Este mai ușor și mai sigur să cumpărați o mașină cu parcurs de la parc vânzări auto Autoplaza – vânzarea Renault Clio în Moldova se efectuează doar după o verificare tehnică de către un specialist. O mașină fiabilă are și câteva dezavantaje: motor destul de slab, iluminare insuficientă a farurilor și a lămpilor de iluminat în cabină.
Vopseaua și caroseria mașinii franceze sunt de înaltă calitate, materiale calitative sunt folosite pentru elementele interioare. Cu îngrijire adecvată și utilizare atentă, chiar și o mașină uzată va dura mult timp.

Beneficiile achiziționării unui Renault Clio cu parcurs de la Autoplaza
Când căutați un dealer de mașini second hand ieftin, este mai bine să optați pentru Autoplaza. Există mai multe explicații pentru aceasta:
– vânzarea numai de mașini verificate;
– înregistrare gratuită;
– garanție motor și cutie;
– mentenanță anuală;
– condiții speciale la cumpărarea prin credit sau pe baza de leasing;
– un set de anvelope de sezon cadou.
Mașini uzate verificate de la Autoplaza din Chișinău este o soluție care vă permite să economisiți corect.

💰 Cât costă automobilele Clio?

Prețuri pentru Clio de la 8650€ până la 8750€.

🚛 Unde pot cumpăra Clio?

Avem pe stoc 2 Clio. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509