Vanzare Dacia Duster cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară430€
Mecanică
18350€

Dacia Duster

Parcurs: 15200km Anul: 2021 Motor: 1.5 Cutie: Mecanică Preț: 18350€
Prima rată0€
Rată lunară380€
Mecanică
15990€

Dacia Duster

Parcurs: 104600km Anul: 2019 Motor: 1.5 Cutie: Mecanică Preț: 15990€

Dacia Duster cu parcurs: spațios, stilat, accesibil, econom

Ca crossover compact, mașina este confortabilă, practică și ieftină de întreținut. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune vehicule 4×4 pentru persoanele cu buget redus. Suspensia elastică și roțile mici cu anvelope largi îl fac o alternativă confortabilă și plăcută la toate vehiculele utilitare mici de pe piață. Este ușor de manevrat, sigur, receptiv și oferă plăcere la condus. Puteți economisi bani contactând parc vânzări auto cu parcurs Autoplaza din Chișinău, unde Dacia Duster se vinde la preț mic.

Reguli pentru alegerea mașinilor rulate
Pentru a cumpăra un Dacia Duster bun, dar și să nu cheltuiți bani pentru reparații mai târziu, acordați atenție următoarelor puncte:
1. Dacă caroseria este intactă. Inspectați nu numai ceea ce vă atrage atenția, ci și momentele mascate – nivelare, sudare, chit, vopsire.
2. Partea tehnică. Verificați funcționarea motorului, a aparatelor electrice, cursa ambreiajului, frânele.
3. Verificați istoricul la accidente, gajuri etc.

Dacia Duster nu dispune de asistența pentru menținerea benzii sau frânarea de urgență autonomă. Dar mașina reprezintă un raport calitate-preț foarte bun, oferind caracter practic și o experiență plăcută de condus.
Versiunile Dacia Duster cu tracțiune integrală sunt potrivite pentru off-road, capabile să depășească cu ușurință câmpurile noroioase. Mașina este bună și în oraș, direcția sa la viteză redusă este agilă, iar poziția înaltă a scaunului și camera de vedere din spate pot face față drumurilor aglomerate și parcărilor înguste.
Pentru majoritatea cumpărătorilor, motorul pe motorină dCi 110 este cea mai bună combinație de economie și performanță, cu mult spațiu liber pentru conducerea pe autostradă.

Dacă sunteți în căutarea unui hatchback ieftin, dar vă place versatilitatea unui SUV mic, Dacia Duster este o alegere bună. Este ideal dacă prețuiești practicitatea mai mult decât imaginea mărcii. Nu îi va impresiona pe vecini, este puțin zgomotos, dar este un SUV versatil care oferă mult spațiu pentru cap și spațiu pentru trei adulți în spate pentru bani puțini.

Beneficiile cumpararii Dacia Duster cu parcurs pe autoplaza.md
Compania lucrează de câțiva ani pe piața auto din Moldova și și-a câștigat reputația de vânzător de încredere. În sprijinul acestui lucru, toate mașinile au o garanție la cutie de viteze și motor, precum și suport tehnic 1 an de zile. Pe lângă aceasta, lista de bonusuri de la dealer auto include:
• reduceri;
• înregistrare gratuită;
• posibilitatea de a cumpăra prin credit;
• un set de anvelope de sezon cadou;
• condiţii favorabile de schimb.
Dacă doriți să cumpărați o Dacia Duster second-hand, dar nu aveți suficienți bani, parc vânzări auto vă oferă suport în găsirea unei firme de creditare cu cele mai favorabile condiții, vă va ajuta să aplicați pentru leasing. Nu mergeți pe piețele auto, în Autoplaza veți găsi cele mai bune modele la un preț decent.

💰 Cât costă automobilele Duster?

Prețuri pentru Duster de la 15990€ până la 18350€.

🚛 Unde pot cumpăra Duster?

Avem pe stoc 2 Duster. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509