Vanzare auto Ford Fusion cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară370€
Automata
15750€

Ford Fusion

Parcurs: 166300km Anul: 2017 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 15750€

Ford Fusion cu parcurs: econom, puternic, fiabil, elegant

Compania americană este cunoscută de multă vreme pentru mașinile sale practice și fiabile. Ford Fusion este un sedan de dimensiuni medii care a fost produs în perioada 2006-2021. Aceasta mașină este ușor de condus. Proprietarilor le place cum se conduce, performanța, consumul de combustibil. Acesta este un vehicul foarte des întâlnit și dacă aveți nevoie de piese de schimb, în ​​Moldova se găsesc ieftin la piața auto. Compania Autoplaza vinde Ford Fusion și oferă automobile ieftine.

Cum să verifici o mașină cu parcurs
Achiziționarea unei mașini second hand necesită o atenție deosebită la următoarele puncte:
1. Starea caroseriei – fără rugină, așchii, zgârieturi severe, distorsiuni. Acordați o atenție deosebită pragurilor, îmbinărilor, colțurilor, fundului, pasajelor roților. Ușile, capacele, trapele, capota, portbagajul trebuie să se deschidă și să se închidă fără efort. Dacă este chit indicatorul de grosime va arăta că stratul este diferit. La lumina zilei, priviți elementele caroseriei din diferite unghiuri, zonele revopsite vor ieși în evidență.
2. Stare tehnică – fară defecte si probleme cu motorul. Verificați nivelul uleiului din motor și din cutie, indiferent dacă este ușor, căutați scurgeri. Furtunurile trebuie să fie moale și să nu fie fisurate. Verificați cureaua pentru uzură.
3. Cod VIN – există servicii prin care puteți afla kilometrajul real, furtul, participarea la un accident. Ele pot fi cu plată sau nu. Indirect, prețul va spune despre probleme, care vor fi semnificativ mai mici decât media pe piața auto.
4. În salon verificați toate funcțiile și senzorii, reglarea scaunului, cursa pedalei, starea trimului. Mirosiți, inspectați garniturile.
Există mai multe versiuni ale Ford Fusion. Varianta Sport are motor V6 și, în unele cazuri, tracțiune integrală. Transmisia poate fi manuală cu cinci sau șase trepte sau automată. Verificați lucrul cutiei de viteze.

Într-o mașină uzată, șruburile se pot deforma. La acest brand, acestea sunt realizate dintr-un miez de oțel cu capac din aluminiu. Apa prinsă între piese îngheață și provoacă deformare. Șuruburile pot fi înlocuite cu altele noi.
Dacă sunteți în căutarea unui sedan de încredere și ușor de condus, alegeți Ford Fusion. Proprietarii notează calitatea înaltă a suspensiei, performanța, confortul, consumul de combustibil, universalitatea.

Avantajele achiziționării Ford Fusion cu parcurs pe autoplaza.md
Dealerul auto oferă o alegere largă de mașini second hand, recent importate din Europa pe teritoriul Moldovei, cu o istorie originală. Particularitatea companiei este oportunitatea de a cumpăra un Ford Fusion cu parcurs în credit sau leasing, calculatorul de pe site vă va spune suma plăților. În plus, veți primi:
– înregistrare gratuită;
– reducere;
– cauciucuri de rezerva cadou;
– un an garantie si intretinere.
Dacă doriți să economisiți bani, schimbați mașina dvs. veche pe un Ford Fusion folosind sistemul de schimb. Pentru a face acest lucru, veniți la parcarea din Chișinău pentru o evaluare de către specialiști. Deveniți proprietar Ford Fusion cu Autoplaza.

💰 Cât costă automobilele Fusion?

Prețuri pentru Fusion de la 15750€ până la 15750€.

🚛 Unde pot cumpăra Fusion?

Avem pe stoc 1 Fusion. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509