Vânzare Mercedes GLA cu parcurs

Prima rată de la 0€
Rată lunară510€
Automata
21850€

Mercedes GLA

Parcurs: 108300km Anul: 2017 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 21850€
Prima rată de la 0€
Rată lunară480€
Automata
20450€

Mercedes GLA

Parcurs: 140300km Anul: 2016 Motor: 1.6 Cutie: Automata Preț: 20450€
Prima rată de la 0€
Rată lunară520€
Automata
21950€

Mercedes GLA

Parcurs: 93400km Anul: 2018 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 21950€
Prima rată de la 0€
Rată lunară500€
Automata
21450€

Mercedes GLA

Parcurs: 166500km Anul: 2018 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 21450€
Prima rată de la 0€
Rată lunară490€
Automata
20850€

Mercedes GLA

Parcurs: 143000km Anul: 2017 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 20850€

Mercedes GLA cu parcurs: luxos, confortabil, econom, rapid

O serie de mini-crossover-uri germane din segmentul J au intrat pe piața auto în 2013 și au devenit imediat un candidat la titlul de cel mai bun. Mercedes GLA se remarcă prin stilul său fermecător, interiorul de lux, sistemul de infotainment ușor de utilizat, instrumentele digitale avansate, portbagajul practic și motoarele puternice cu patru cilindri. Chiar și modelele cu tracțiune integrală sunt econome. Aceasta este o mașină premium prestigioasă, care se vinde la un preț adecvat. Dar site-ul autoplaza.md se oferă să faceți o achiziție profitabilă și să cumpărați un Mercedes GLA cu parcurs.

Cum sa alegi o masina rulată
Parc vânzări auto atrage atenția cumpărătorilor asupra faptului că atunci când achiziționați un Mercedes GLA folosit, trebuie să verificați:
1. Caroseria. În ciuda rezistenței sale, merită să verificați suprafața pentru abraziune. Uitați-vă în partea de jos pentru a vă asigura că nu există daune dacă mașina a fost condusă în afara drumurilor asfaltate. Jantele din aliaj nu trebuie sa fie zgâriate de borduri.
2. Salon. Verificați orice deteriorare a pielii sau defecte ale plasticului. De asemenea, asigurați-vă că toate componentele electrice funcționează. Uneori se aude un sunet de sub scaunele din spate – acesta este conectorul cablajului pentru încălzire nu este foarte bine fixat.
3. Stare tehnică. Datorită transmisiei cu lanț, nu este necesară schimbarea curelei de distribuție. Dar uleiul se poate scurge dacă garniturile de ulei sunt deteriorate.
4. Documente. Verificați istoricul lor. Un număr mare de proprietari pot indica indirect probleme.
Mercedes GLA cu kilometraj – pentru cei care doresc un crossover la modă ieftin. Interiorul are suficient spațiu de depozitare pentru obiecte mici, vizibilitatea bună asupra drumului, spațiu liber pentru cap și picioare.

Așa cum este cazul multor concurenți, Mercedes GLA este rigid la viteze mici. Cu cât conduci mai repede, cu atât te simți mai bine. Nu este cea mai dificilă mașină de condus pe drumuri proaste.
Trebuie să fiți pregătiți pentru faptul că, atunci când conduceți în modul ECO, cutia de viteze trece la treptele superioare și răspunsul la accelerație este întârziat. Se aude ceva zgomot de suspensie peste denivelări, dar nu este arogant.
Ambele variante ale motorului diesel Mercedes GLA sunt foarte eficiente. Cea mai economă este versiunea hibridă.

Beneficiile achiziționării unui Mercedes GLA cu parcurs pe autoplaza.md
Devenind proprietarul unui astfel de crossover, faci o investiție majoră. Prin urmare, nu trebuie să aveți încredere în piața auto, contactați Autoplaza, a cărei reputație în Moldova a fost de mult confirmată de experiența pozitivă a clienților. Vânzarea de Mercedes GLA cu parcurs este una dintre direcțiile principale ale activității sale.
Reduceri, garanție, întreținere, înregistrare gratuită, set de anvelope cadou – nu sunt toate bonusurile care vă așteaptă. Cei care doresc să procure o mașină vor fi asistați la obținerea unui credit. Dacă nu știi ce să faci cu o mașină veche, schimbă-o la parcarea din Chișinău pentru o reducere avantajoasă. Aveți nevoie de un Mercedes GLA ieftin – dealer de mașini cu parcurs Autoplaza vă va oferi cea mai bună opțiune.

💰 Cât costă automobilele GLA?

Prețuri pentru GLA de la 20450€ până la 21950€.

🚛 Unde pot cumpăra GLA?

Avem pe stoc 5 GLA. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509