Vanzare Volkswagen Passat cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară460€
Automata
19450€

Volkswagen Passat

Parcurs: 153600km Anul: 2018 Motor: 1.4 Cutie: Automata Preț: 19450€
Prima rată0€
Rată lunară160€
Mecanică
6750€

Volkswagen Passat

Parcurs: 208700km Anul: 2008 Motor: 1.8 Cutie: Mecanică Preț: 6750€
Prima rată0€
Rată lunară220€
Automata
9450€

Volkswagen Passat

Parcurs: 192000km Anul: 2012 Motor: 1.4 Cutie: Automata Preț: 9450€

Volkswagen Passat cu parcurs: întreținere ieftină, spațios, elegant

Din 1973, compania germană produce această mașină de clasă medie în caroserie hatchback, break, sedan, există versiune cu tracțiune integrală. Timp de 8 generații au fost create diferite tipuri de motoare și transmisii. Volkswagen Passat este ușor de condus, este echipat cu tehnologii digitale. Aceasta este o mașină clasică de familie și business, cu un stil restrâns, vândută pe scară largă, cu un interior și portbagaj spațioase. Dacă scopul tău este economisirea, atrageți atenția la opțiunile cu parcurs, dar nu la piața auto din Moldova. Puteți cumpăra un Volkswagen Passat cu parcurs ieftin de la Autoplaza.

Acordați atenție stării modelului
Când cumpărați mașini second hand, trebuie să fiți atenți la detaliile care vă vor împiedica ulterior să vă bucurați de conducere:
1. Pe caroserie – urme de lovituri, reparații, chit, revopsire, precum și distrugere. Uzura neuniformă a anvelopelor este un indiciu rău.
2. În interior – tapițeria scaunelor ruptă indică un kilometraj mare, garnituri deteriorate, lăcăți, dispozitive electrice, senzori care nu funcționează. Deși, în general, interiorul lui Volkswagen Passat se caracterizează prin rezistență și durabilitate.
3. Sub capotă – urme de ulei, bălți, contacte oxidate, funingine pe bujii, șuruburi crăpate, pete de vopsea pe ele, elemente de fixare slăbite, zgomot străin.
4. În istoric – un număr mare de proprietari, tipul lor de activitate asociat cu călătoriile, implicarea în accident, furtul.

Verificați suspensia dacă intenționați să încărcați puternic mașina. Evaluați direcția, ar trebui să fie uniformă și consistentă, fără scârțâit. Cât despre piesele de schimb, dacă aveți nevoie de ele, uitați-vă la piața auto. Datorită prevalenței mari a modelului acestea pot fi achiziționate ieftin.
Volkswagen Passat este automobil confortabilă și elegant, care se descurcă bine și în condițiile orașului. Nivelul de aderență cu șosea este ridicat, există suficient spațiu pentru cinci persoane în interior. Merge lin, oferind o senzație plăcută. Transmisia automată cu dublu ambreiaj poate smuci puțin mașina atunci când conduceți în ambuteiaje, cea manuală funcționează cu precizie. Jantele mari din aliaj ajută la reducerea zgomotului vântului sau a drumului.

Beneficiile achiziționării unui Volkswagen Passat cu parcurs pe autoplaza.md
Reprezentanța oferă clienților următoarele beneficii:
• preturi mici;
• o gamă largă de mașini second hand;
• vânzarea Volkswagen Passat în schimbul mașinii dumneavoastră în sistem de trade in, precum și în credit;
• înregistrare gratuită, un set de anvelope cadou;
• garanție la motor și cutie, întreținere pe parcursul anului.
Atrageți atenție la oferta unică pentru leasing Volkswagen Passat cu parcurs. Începeți să utilizați mașina acum, plătindu treptat prețul pe parcursul mai multor ani, în unele cazuri fără un avans. Calculator de plată este pe site. Alege Volkswagen Passat la autoplaza.md, vino la Chișinău și ia-l.

💰 Cât costă automobilele Passat?

Prețuri pentru Passat de la 6750€ până la 19450€.

🚛 Unde pot cumpăra Passat?

Avem pe stoc 3 Passat. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509