Vanzare auto Renault Scenic cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară180€
Mecanică
7490€

Renault Scenic

Parcurs: 209900km Anul: 2013 Motor: 1.5 Cutie: Mecanică Preț: 7490€

Renault Scenic cu parcurs: practic, stilat, sigur, spațios

Acesta este un monovolum de familie de dimensiuni medii, cu aspectul plăcut al unui SUV compact. Renault Scenic are mult spațiu liber, un portbagaj încăpător, un sistem de divertisment interesant, siguranță avansată. Geamul mare din spate evită problemele de parcare. Deservirea mașinii va fi ieftină, mai ales dacă căutați consumabile la piața auto din Moldova. Motoarele sunt destul de practice și economice. Piața auto oferă modele cu 5 sau 7 locuri.

Cum să cumperi Renault Scenic cu parcurs
O mașină rulată de la Autoplaza este aleasă după cum urmează:
1. Examinați exteriorul – lovituri, deteriorare, rugină.
2. Priviți sub capotă – evaluează starea tehnică a motorului și mecanismele de lucru.
3. Aflați istoria – cine a fost proprietarul, verificați participarea la un accident.

Renault Scenic – pentru cei cărora le place aspectul SUV-urilor, dar nu au nevoie de mult spațiu liber. Puteți alege dintre un motor pe benzină sau diesel, care vine cu opțiuni de cutie manuală și automată. În ultimii ani au apărut și hibrid. Cel mai econom este un motor diesel.

Renault Scenic de obicei nu are probleme serioase. Conducerea peste denivelări va arăta dacă există scârțâit sau zdârâit în suspensia față. Acesta este un semn că are nevoie de noi bucșe pentru bara stabilizatoare.
Dacă indicatorul „Verificați injecția” se aprinde pe tabloul de bord, este timpul să schimbați bujiile incandescente. Un scârțâit când apăsați pedala de frână vă va spune că este timpul pentru plăcuțe noi.
Se poate întâmpla ca după ploaie să observi că picioarele tale stau pe un covoraș umed. Aceasta înseamnă că există o scurgere cauzată de o acumulare de resturi și frunze sub parbrizul din față. Scoateți-le, uscați covoarele.

Beneficiile achiziționării unui Renault Scenic cu parcurs la autoplaza.md
Parcul vânzări auto Autoplaza oferă multe bonusuri utile. Specialiștii companiei vă vor spune în detalii despre mărimea reducerii în timpul tranzacției. Dacă ați mai cumpărat vreodată o mașină, știți că legalizarea acesteia nu este ieftină. Parcarea de mașini cu parcurs Autoplaza o va face gratuit. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea cauciucurilor cu altele noi, acestea va fi oferit cadou.

Ceea ce nu se întâmplă în tranzacțiile din piață este posibil într-un dealer de mașini second hand. Este vorba despre cumpararea pe credit. Pe site puteți calcula suma plăților de leasing, în timp ce prima plată de la dvs. nu este necesară.

Procurarea unui Renault Scenic cu parcurs este posibilă în schimbul mașinii tale vechi prin sistemul de schimb. Veniți la biroul din Chișinău, după ce ați stabilit prețul de către specialiștii companiei, întoarceți-vă acasă pe alta.

Oferind o garanție la cutie și motor și întreținere de 1 an, salonul Autoplaza subliniază că are încredere în calitatea mașinilor care sunt vândute. Dacă apar necazuri minore, acestea nu îți vor afecta cheltuielile, intră pe site-ul autoplaza.md, aici vei găsi mașina visurilor tale.

💰 Cât costă automobilele Scenic?

Prețuri pentru Scenic de la 7490€ până la 7490€.

🚛 Unde pot cumpăra Scenic?

Avem pe stoc 1 Scenic. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509