Vanzare Skoda Superb cu parcurs

Prima rată de la 0€
Rată lunară870€
Automata
36950€

Skoda Superb

Parcurs: 16000km Anul: 2023 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 36950€
Prima rată de la 0€
Rată lunară530€
Automata
22450€

Skoda Superb

Parcurs: 186900km Anul: 2018 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 22450€
Prima rată de la 0€
Rată lunară630€
Automata
26950€

Skoda Superb

Parcurs: 93400km Anul: 2019 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 26950€
Prima rată de la 0€
Rată lunară400€
Automata
16950€

Skoda Superb

Parcurs: 159200km Anul: 2018 Motor: 1.6 Diesel Cutie: Automata Preț: 16950€

Skoda Superb cu parcurs: siguranță, spațiu, confort, rafinament

Producătorul ceh produce mașini de clasa D din 2001. În acest timp, 3 generații de Skoda Superb au fost lansate în caroserii liftback și break, cu tracțiune față sau cu tracțiune integrală. Are interior foarte spațios, unde se poate relaxa o echipă de baschet fără a atinge suprafața cu capul și genunchii. Puțin probabil să găsești măcar ceva care să nu satisfacă nevoile de economie, confort, cost buget etc. Dacă încă nu știi dealerul Autoplaza de mașini rulate vinde Skoda Superb cu parcurs. Aceasta este o oportunitate bună de a economisi bani și de a cumpăra un model ieftin.

Alegerea Skoda Superb cu parcurs
Cumpărarea unei mașini rulate este o procedură responsabilă, înainte de a lua o decizie, trebuie să verificați cu atenție totul:
1. Inspectați suprafețele din exterior. Pe caroserie nu trebuie să existe urme de lovituri, zgârieturi.
2. Verificați cu atenție toată electronica, nu uitați de faruri.
3. Încercați cum se pliază și se reglează scaunele, cum se închid ușile.
4. Asigurați-vă că puteți urmări istoricul complet al mașinii și legalitatea vânzării acesteia.

Skoda Superb este adesea folosită de taxiuri și companii de servicii cu șofer. Prin urmare, în interior studiați toate semnele care pot indica indirect un kilometraj ridicat – un volan uzat, schimbătorul de viteze, scaune uzate, pedale, covorașe.

Skoda Superb este pentru cei care caută vehiculul de familie perfect pentru călătoriile pe autostradă. Pentru aceasta ea dispune deun interior imens, un portbagaj mare, durabilitate combinată cu ornamente interioare sofisticate și aspect sofisticat.

Caracteristici Skoda Superb second hand
Suspensia este reglată pentru confort, dar trebuie să înțelegeți că aceasta este o mașină mare. Prin urmare, pe un drum prost în curbe va fi greu. Se bazează pe platforma alungită Volkswagen Golf. Tabloul de bord din interior este neaglomerat și ușor de operat. Portbagajul este mare, dar când scaunele din spate sunt rabatate, se formează o platformă în trepte. Cutia mecanică este rezistentă și durabilă, practic nu există plângeri cu privire la problemele cu ambreiajul și volanta. Este posibil să descoperiți că capacul și trapa rezervorului de combustibil sunt subțiri, așa că verificați-le înainte de a cumpăra. Toate motoarele oferă o dinamică acceptabilă.

Pe drum, Skoda Superb este stabilă, confortabilă și ușor de manevrat. Adderența este mai bună decât la multe modele cu tracțiune integrală. Când conduceți pe suprafețe de drum prost este posibil să existe puțin zgomot, dar volumul acestuia nu este diferit de concurenți. Sunetul motorului este liniștit, deși motoare pe motorină se aud mai tare.

Beneficiile achiziționării unui Skoda Superb cu parcurs pe autoplaza.md
Cele mai bune condiții din Moldova sunt oferite de dealerul auto:
– aici fac cadou cauciucuri;
– prețurile sunt mai mici decat pe piața auto;
– înregistrare gratuită;
– oferta credit (leasing), trade-in;
– aplică reduceri;
– Primiți o garanție și suport tehnic timp de un an.
Nu este nevoie să mergeți la piața auto, alegerea se poate face pe site. Dacă vrei mai mult spațiu, trebuie să cumperi o Skoda Superb. Dacă vrei ieftin – vino la Chisinau la compania Autoplaza.

💰 Cât costă automobilele Superb?

Prețuri pentru Superb de la 16950€ până la 36950€.

🚛 Unde pot cumpăra Superb?

Avem pe stoc 4 Superb. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509