Vanzare Volkswagen Tiguan cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară500€
Automata
21450€

Volkswagen Tiguan

Parcurs: 149900km Anul: 2018 Motor: 1.4 Cutie: Automata Preț: 21450€

Volkswagen Tiguan cu parcurs – automobil rapid cu manevrabilitate excelentă

Tiguan este primul crossover compact al Volkswagen și primul SUV din lume care este propulsat exclusiv de motoare turbo. Dispune de un număr mare de sisteme electronice nu numai în versiunea standard, ci și ca echipamente opționale. Manevrabilitate excelentă, sistem de frânare impecabil. În interiorul mașinii, totul este de înaltă calitate și ergonomic.

Datorită caracterului practic și confortului mașinii, fiabilității germane, mulți șoferi au dorința de a cumpăra un Volkswagen Tiguan. De la introducerea sa în 2007, Tiguan nu a coborât din primele poziții în clasamentul vânzărilor. Compania Autoplaza din Moldova face aceste SUV-uri germane mai accesibile – puteți alege mașini cu parcurs ieftine din catalog.

Cumpărați un Volkswagen Tiguan cu parcurs: reguli de alegere
Cumpărarea unei mașini second hand nu este o sarcină ușoară. Un preț atractiv pe piața auto aduce mulți potențiali cumpărători, dar nimeni nu le dă garanții că mașina va funcționa bine. În etapa de alegere a unei opțiuni potrivite, trebuie să evaluați corect:
• Starea exterioară a mașinii. Este necesar să se inspecteze ccaroseria pentru prezența așchiilor, crăpăturilor, loviturilor. Este important să evaluați și interiorul – orice daune și defecțiuni după cumpărare trebuie reparate din contul dumneavoastră.
• Starea tehnică. O poți evalua în timpul unui test drive (mașina pornește ușor și rapid, motorul funcționează silențios). Nu trebuie să existe scurgeri de ulei, fisuri sau deteriorări ale furtunurilor.
• Istoricul vehiculului. Verificați VIN codul. Puteți obține informații despre toți proprietarii mașinii, participarea acesteia la un accident și reparațiile efectuate.
• Trăsături caracteristice ale crossover-ului. Volkswagen Tiguan nu are amortizoare, rulmenți axiali și rulmenți foarte trainici. Înlocuirea lor poate fi necesară după 50 de mii de kilometri. În orice moment, servodirecția electrică poate eșua.
Nu trebuie să cumpărați mașini netestate de pe piața auto – este mult mai sigur să alegeți o mașină cu parcurs pe autoplaza.md. Aici Volkswagen Tiguan este vândut după verificarea stării tehnice a acestora de către un specialist.

Beneficiile achiziționării unui Volkswagen Tiguan la Autoplaza
Fanii Tiguan sunt conștienți de faptul că crossoverele germane sunt fiabile și econome. Mașinile rulate cu îngrijire adecvată vor funcționa mult timp fără a provoca probleme proprietarului lor. Nu are rost să plătiți în exces la o piață auto dacă puteți cumpăra o mașină cu parcurs ieftină și bună de la Autoplaza din Chișinău.
Fiecare client primește bonusuri:
• preț avantajos pentru asigurare;
• anvelope de sezon cadou;
• înregistrare gratuită;
• condiții speciale la cumpararea în credit sau în leasing.
O ofertă unică – programul tride-in. Fiecare șofer poate schimba o mașină veche pe una nouă, cu un adaos.
Volkswagen Tiguan este un SUV puternic pentru conducerea sigură la viteză mare. Puteți economisi foarte mult la cumpărarea unei mașini germane folosind serviciul autoplaza.md, nu doar datorită prețului bun, ci și datorită bonusurilor speciale.

💰 Cât costă automobilele Tiguan?

Prețuri pentru Tiguan de la 21450€ până la 21450€.

🚛 Unde pot cumpăra Tiguan?

Avem pe stoc 1 Tiguan. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509