Vânzare Hyundai cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară490€
Automata
20990€

Hyundai Tucson

Parcurs: 157700km Anul: 2017 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 20990€
Prima rată0€
Rată lunară480€
Automata
20490€

Hyundai Tucson

Parcurs: 142300km Anul: 2018 Motor: 1.6 Cutie: Automata Preț: 20490€
Prima rată4300€
Rată lunară390€
Automata
20850€

Hyundai Tucson

Parcurs: 111700km Anul: 2018 Motor: 1.6 Cutie: Automata Preț: 20850€
Prima rată0€
Rată lunară480€
Automata
20450€

Hyundai Tucson

Parcurs: 155700km Anul: 2018 Motor: 1.6 Cutie: Automata Preț: 20450€

Hyundai cu parcurs – calitate înaltă, eficiență, funcționalitate și confort

Marca de automobile sud-coreeană proiectează și construiește o gamă largă de modele, de la coupe-uri sport și subcompacte până la sedanuri și crossover-uri de lux. Hyundai are un design atractiv, construcție de calitate, caracteristici premium. Interiorul lor este izolat bine, iar șoferii primesc senzații plăcute în timpul conducerii. Sunt mașini puternice, cu un motoare eficiențe, transmisie lină. Compania Autoplaza vinde Hyundai cu parcurs în Moldova pentru cei care prețuiesc confortul, caracterul practic și inovația la prețuri mai accesibile decât la o piață auto.

Cum sa alegi o masina cu parcurs
Pentru a cumpăra o mașină cu parcurs, ar trebui să acordați atenție:
1. Documentele. Verificați originalul pașaportului tehnic. Dacă vi se pun la dispoziție copii, probabil că este gajată, iar mașina a fost cumpărată pe credit. Verificați dacă nu a fost implicată în accidente sau nu este furată.
2. Caroseria. Defecte care pot fi detectate: denivelări, zgârieturi, rugină și decolorare, urme de sudură, chit aplicat, șuruburi răsucite.
3. Salon. Verificați dacă există zgârieturi, dacă sunt deteriorate pielea sau a elementele din plastic, verificați funcționarea butoanelor, iluminarea, aerul condiționat.
4. Spațiu sub capotă. Verificați integritatea furtunurilor, firelor, curelelor, funcționarea motorului, ambreiajului.

Hyundai are o reputație bună pe piața auto. Acestea nu necesită nicio întreținere suplimentară, în afară de cele enumerate în manual. Proprietarii notează că frecvența reparațiilor auto este scăzută și ieftină. Caracteristicile, designul atractiv și calitatea construcției fac vehiculele Hyundai fiabile și economice.

Cumpărătorii pot alege dintre modele de lux, precum și opțiuni practice care vor costa ieftin. Din experiență posesorii Hyundai preferă să aleagă din nou această marcă. Producătorul le oferă o garanție de cinci ani cu kilometraj nelimitat, astfel încât să puteți fi sigur că fiabilitatea este menținută mai mulți ani. Chiar și echiparea standard include o gamă mare de opțiuni utile.
Greutatea sporită crește stabilitatea mașinii pe drum. Acest brand este ales pentru siguranță, izolare fonică și vibrații reduse, un echilibru bun între preț și performanță.

Beneficiile achiziționării unui Hyundai cu parcurs pe autoplaza.md
Vanzarea de masini second hand este principala activitate a companiei Autoplaza. Clienții dealerului auto primesc o serie de bonusuri:
– procedura gratuită de înregistrare a documentelor;
– garanție pentru cutia de viteze și motor, suport tehnic parcursul anului;
– anvelope de sezon cadou;
– posibilitate de cumpărare în credit și leasing;
– reduceri.
Sistemul de schimb auto este disponibil la parcul vanzari auto Autoplaza. Aduceți-vă mașina veche la parcarea din Chișinău pentru a fi evaluată de experți. Veți primi o reducere la această sumă pentru cumpărarea unui Hyundai cu parcurs. Site-ul autoplaza.md – serviciu confortabil pentru achizitionarea rapidă și convenabilă a unei masini cu parcurs.

💰 Cât costă automobilele Hyundai?

Prețuri pentru Hyundai de la 20450€ până la 20990€.

🚛 Unde pot cumpăra Hyundai?

Avem pe stoc 4 Hyundai. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509