Vânzare Infiniti cu parcurs

Prima rată de la 0€
Rată lunară420€
Automata
17950€

Infiniti Q30

Parcurs: 84100km Anul: 2016 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 17950€
Prima rată de la 0€
Rată lunară400€
Automata
16950€

Infiniti Q30

Parcurs: 156500km Anul: 2016 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 16950€

Infiniti cu parcurs: performanță, lux, tehnologii moderne, rapiditate

Nissan a creat o marcă premium bazată pe gama sa și a început să producă sedanuri, coupe-uri și crossover-uri de lux. Șoferii notează designul non-standard și fiabilitatea ridicată Infiniti. A primit în mod repetat premii ca fiind cel mai bun auto din clasa sa. Brandul este cunoscut pentru tracțiune integrală inteligentă, sistem de securitate, personalizare, una dintre cele mai rapide accelerări. Cu el, obții cel mai înalt nivel posibil de confort și lux la prețuri corecte. Datorită dealerului de mașini cu parcurs Autoplaza, majoritatea oamenilor pot cumpăra Infiniti ieftin.

Cum să alegi o mașină cu parcurs în Moldova
Adesea modelele acestui brand ajung pe piața auto în stare bună, dar se întîlnesc și rezultatele unei atitudini proaste. Pentru a nu greși la alegere, apelați la parcare de vânzări Infiniti de încredere precum Autoplaza și urmați o scurtă listă de verificare:
1. Verificați documentația. Trebuie să te uiți prin toate hârtiile care sunt pe mașină. Trebuie să aflați câți proprietari au fost, dacă a fost furat sau gajat, dacă a fost implicat într-un accident.
2. Privește sub capotă. Nu ar trebui să fie spălat până la strălucire, dar și excesul de murdărie și ulei care se scurge pe părți este un semn rău. Verificați starea benzilor de cauciuc, a garniturilor și a curelelor pentru defecte vizibile. Inspectați cu atenție șuruburile de montare: dacă sunt rupte și vopsite, aceasta înseamnă că piesele s-au schimbat.
3. Examinați caroseria și interiorul. Căutați lovituri, zgârieturi, așchii sau coroziune pe mașină. Asigurați-vă că acordați atenție distanței între elemente: dacă sunt inegale și există urme de vopsea, atunci mașina a fost reparată. În interior vezi dacă funcționează toate butoanele, în ce stare se află volanul și schimbătorul de viteze.

Se spune că unele modele au izolare fonică slabă. Verificați torpedoul – dacă mașina s-a aflat mult sub soarele arzător, suprafața devine neuniformă.

Principalii admiratori ai Infiniti sunt generația tânără, care este atrasă de progres. Le plac motoarele puternice care accelerează aproape instantaneu, manevrabilitate bună, tehnologii exclusive, caracteristici de siguranță îmbunătățite, consum mic de comustibil, o gamă largă de modele.

Proprietarii susțin că întreținerea Infiniti îi costă ieftin – echivalentul a 210 de dolari în primii 3 ani și nu mai mult de 700 – în următorii 10 ani. Aparent, așadar, nu cu mult timp în urmă, marca a ocupat locul 1 în clasamentul satisfacției clienților.

Beneficiile achiziționării unui Infiniti cu parcurs pe autoplaza.md
Achiziționând o mașină cu parcurs la parcare vânzări auto obțineți:
– înregistrare gratuită;
– set de anvelope de sezon;
– suport tehnic anual și garanție pentru motor și cutie de viteze;
– reduceri.
Spre deosebire de piața auto, compania Autoplaza vinde Infiniti prin sistem de schimb (trade in), dar și prin leasing. Dacă vrei o mașină de lux cu adevărat, alege pe site-ul autoplaza.md și vino la Chișinău pentru înregistrare. Aici sunt cele mai bune exemple.

💰 Cât costă automobilele Infiniti?

Prețuri pentru Infiniti de la 16950€ până la 17950€.

🚛 Unde pot cumpăra Infiniti?

Avem pe stoc 2 Infiniti. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509