Vanzare Mercedes C Class cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară690€
Automata
29350€

Mercedes C-Class

Parcurs: 102400km Anul: 2019 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 29350€

Mercedes C-class cu parcurs – confort luxos și siguranță inovatoare

Achiziționarea unui Mercedes C-class înseamnă a-ți sublinia poziția înaltă în societate. Nu este surprinzător că oamenii de afaceri aleg adesea mașini de la popularul producător auto german. În plus, Mercedes înseamnă o manevrabilitate excelentă, un grad ridicat de siguranță pentru șofer și pasageri, precum și tehnologii inovatoare care asigură un nivel ridicat de confort. Având în vedere acești factori, mulți șoferi doresc să obțină un Mercedes C-class, dar noi ele sunt destul de scumpe și nu sunt la îndemâna multora.

O alternativă excelentă este cooperarea cu Autoplaza din Moldova, de unde puteți cumpăra mașini cu parcurs ieftine. Se oferă garanție.
Cumpărarea unui Mercedes C-class rulat: cum să alegi mașina potrivită

Cumpărarea unui Mercedes C-class cu parcurs este o modalitate excelentă de a obține mașina visurilor tale. Dar este important de luat în considerare: un preț atractiv pe piața auto poate fi o adevărată capcană pentru un cumpărător care riscă să obțină o mașină defectă în urma unui accident. Important este de a evalua:
• Aspectul mașinii. Este necesar să inspectați caroseria mașinii curate pentru a detecta așchii, crăpături, coroziune, întinderi și alte daune.
• Starea tehnică a mașinii. Ar trebui să inspectați motorul și cutia, să vă asigurați că uleiul nu curge, toate firele și țevile sunt intacte, iar mașina pornește ușor și funcționează bine. O modalitate excelentă este să faci un test drive.
• Istoricul vehiculului. Verificarea se face prin codul VIN. Această metodă informativă face posibilă obținerea de informații despre toți proprietarii de mașini, participarea lor la accidente.
• Caracteristici ale C Class Mercedes. Întreținerea regulată și atenția acordată mașinii reduc la minimum riscul defecțiunilor. Dar trebuie să vă pregătiți pentru faptul că uneori apar probleme cu injecția – injectoarele piezo nu funcționează bine chiar și la turații mici. Proprietarii de mașini notează consumul ridicat de ulei, precum și uzura rapidă a sistemului de răcire.
Nu ar trebui să vă expuneți riscurilor și să alegeți o mașină la un dealer auto. Este mai sigur să cumpărați un sedan premium de pe autoplaza.md, unde Mercedes-ul clasa C este vândut după o verificare obligatorie de către un specialist tehnic. Este de încredere și avantajos.

Mercedes Clasa C cu kilometraj pe autoplaza.md: avantajele cumpărării
Cumpărarea unei mașini cu parcurs ieftin și în cele mai bune condiții este o oportunitate pe care o are toată lumea. Este suficient să devii partener Autoplaza pentru a obține mașina visurilor tale la un preț bun, precum și bonusuri suplimentare:
• înregistrare gratuită;
• anvelope de sezon cadou;
• condiții speciale la aplicarea poliței de asigurare;
• garanție auto și suport tehnic 1 an;
• cumpărare în credit sau în leasing.
O ofertă unică a salonului de mașini importate din Europa Autoplaza este programul trade in, datorită căruia puteți schimba o mașină veche pe una nouă cu o plată suplimentară. Pentru a profita de ofertă, trebuie să vii la Chișinău.

💰 Cât costă automobilele C-Class?

Prețuri pentru C-Class de la 29350€ până la 29350€.

🚛 Unde pot cumpăra C-Class?

Avem pe stoc 1 C-Class. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509