Vanzare Mercedes GLC cu parcurs

Prima rată de la 0€
Rată lunară720€
Automata
30450€

Mercedes GLC EQ Power

Parcurs: 147400km Anul: 2018 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 30450€
Prima rată de la 0€
Rată lunară770€
Automata
32950€

Mercedes GLC

Parcurs: 83600km Anul: 2017 Motor: 2.2 Cutie: Automata Preț: 32950€
Prima rată de la 0€
Rată lunară700€
Automata
29750€

Mercedes GLC

Parcurs: 141500km Anul: 2017 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 29750€
Prima rată de la 0€
Rată lunară690€
Automata
29450 €

Mercedes GLC

Parcurs: 168400km Anul: 2017 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 29450 €
Prima rată de la 0€
Rată lunară790€
Automata
33450€

Mercedes GLC

Parcurs: 106200km Anul: 2018 Motor: 2.2 Cutie: Automata Preț: 33450€

Mercedes GLC cu parcurs – fiabilitate premium și siguranță la volan

Mercedes GLC este un crossover de dimensiuni medii premium cu cinci locuri. Mașina popularului concern german a primit o mulțime de dotări progresive responsabile de confort, siguranță și divertisment. Există mai multe moduri de control disponibile în Mercedes, care sunt utilizate în funcție de condițiile de condus. În același timp, transmisia oferă o dinamică excelentă – controlul rămâne ușor și confortabil, inclusiv la depășire.

Crossover-ul atrage, de asemenea, prin designul său – este atât elegant, cât și strict, așa că nu este surprinzător faptul că mașina este populară la majoritatea șoferilor. Cu toate acestea, nu toată lumea poate cumpăra un Mercedes GLC din cauza costului semnificativ al unui crossover premium. O soluție excelentă este cooperarea cu compania Autoplaza din Moldova, unde nu numai că poți alege ieftin un Mercedes cu parcurs în stare excelentă, ci și o mașină în credit.

Cum să alegi un Mercedes GLC rulat
Achiziționarea unei mașini cu parcurs este întotdeauna asociată cu riscuri serioase de a alege una cu defecte tehnice sau după un accident. Cumpărarea unei mașini premium de la o piață auto se poate transforma într-o problemă serioasă dacă noul proprietar al mașinii greșește. Trebuie să evaluați corect:
• Starea caroseriei. Este necesar să inspectați mașina pentru așchii, coroziune, lovituri și alte daune.
• Stare tehnică. Este important să acordați atenție motorului, cutiei, precum și integrității tuturor tuburilor și furtunurilor. Soluția perfectă este un test drive. Vă va permite să evaluați rapid starea mașinii: dacă motorul scoate sunete neobișnuite sau mașina nu pornește bine, se blochează, este mai bine să refuzați să cumpărați un Mercedes.
• Istoricul mașinii. Verificarea codulul VIN vă oferă posibilitatea de a obține informații despre toți proprietarii mașinii, participarea la accidente și reparații.
• Caracteristicile Mercedes GLC. Crossover-ul producătorului auto german nu are dezavantaje evidente, dar unii utilizatori notează că mașina accelerează încet.
Luând în considerare caracteristicile Mercedes GLC, nu ar trebui să luați în considerare prețul de pe piața auto ca un factor decisiv pentru cumpărarea unui vehicul. Dacă mașina se dovedește a fi defectă, noul proprietar va suporta toate costurile de reparație și este destul de dificil să evaluezi obiectiv starea mașinii fără echipamente și abilități speciale.

Cooperarea cu Autoplaza: principalele avantaje
O achiziție în siguranță a unei mașini cu parcurs este posibilă pe site-ul autoplaza.md. Datorită serviciului, va fi posibil să cumpărați un Mercedes GLC ieftin cu parcurs. Dar de ce este de încredere cooperarea cu Autoplaza din Chișinău? Pentru că aici oferim vânzarea Mercedes GLC, care sunt verificate de experți. În plus, clienții serviciului primesc bonusuri:
• reduceri la înregistrarea politei de asigurare;
• garanție și suport tehnic timp de 1 an;
• procurarea mașinii în condiții de leasing;
• cauciucuri conform anotimpului cadou.
Oferta unică a dealer-ului auto este schimbarea unei mașini vechi pe una nouă cu o plată suplimentară (program de schimb), ceea ce face Mercedes GLC și mai accesibil.

💰 Cât costă automobilele GLC?

Prețuri pentru GLC de la 29450€ până la 33450€.

🚛 Unde pot cumpăra GLC?

Avem pe stoc 5 GLC. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509