Vanzare Infiniti Q30 cu parcurs

Prima rată de la 0€
Rată lunară400€
Automata
16950€

Infiniti Q30

Parcurs: 156500km Anul: 2016 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 16950€

Infiniti Q30 cu parcurs: eficient, luxos, sigur, durabil

Ca un produs comun al Nissan și Mercedes-Benz, hatchback-ul compact premium a fost produs în 2015-2019 și a fost destinat să cucerească piața auto de lux. Aspectul elegant al Infiniti Q30 l-a făcut o alegere atractivă pentru șoferi. Testele de impact făcute în anul 2015 de EuroNCAP au permis să primească un rating de siguranță de 5 stele. Rezistența de construcție este mare. În ciuda prețului peste medie, întreținerea mașinii va fi ieftină, deoarece are multe în comun cu Mercedes, Renault, Nissan. Vânzarea Infiniti Q30 second hand în Moldova este oferită de site-ul autoplaza.md.

Inspectie auto second hand
Infiniti Q30 este prea tânăr și prea solid construit pentru a avea probleme. Cu toate acestea, este posibil ca acesta să fi fost furat, restaurat în urma accidentelor, să conțină consecințele unei atitudini neglijente, condus prost. Aceasta înseamnă că la inspecție puteți găsi:
1. În exterior – deefcte, zgârieturi pe caroserie, discuri, bare de protecție, spate. De asemenea, este posibilă deschiderea cu dificultate a capotei, portbagajului, ușilor.
2. În interior – tapițeria de pe scaune uzate, reglaj rupt, plastic deteriorat, covoare rupte și tapițerie. Senzorii pot fi defectate, sistemul de divertisment să funcționeze greșit.
3. În compartimentul motor – probleme cu funcționarea motorului, urme de reparații după o coliziune, întreținere care nu a fost efectuată la timp.
4. În documentație – absența lor, un număr mare de proprietari, un cod VIN diferit.
Infiniti Q30 se va potrivi celor cărora le place să-i impresioneze pe alții, să simtă luxul și confortul.

Avantajele Infiniti Q30 second hand
De la Mercedes A Class, mașina a primit motorul, cutie de viteze și elemente interioare fiabile. Prin urmare, este puțin probabil să vă dea o bătaie de cap de a găsi service-uri și piese de schimb la piața auto.
Garda la sol a lui Infiniti Q30 este ușor ridicată, panourile exterioare sunt ușor curbate, interiorul este de lux și durabil. Cu toate acestea, linia înclinată a acoperișului reduce ușor spațiul spate pentru adulții înalți.
Suspensia lui Infiniti Q30 absoarbe majoritatea denivelărilor de pe drum, condusul este plăcut, relaxant. Se comportă bine pe traseu, dotat cu toate tehnologiile de siguranță: asistență la parcare, avertizare de coliziune frontală, unghiuri moarte, frânare de urgență, faruri automate, cruise control activ care menține distanța necesară față de alte mașini.

De ce să cumpărați Infiniti Q30 cu parcurs pe autoplaza.md
Contactați dealerul și obțineți:
• reducere;
• înregistrare gratuită;
• credit, leasing;
• un set de anvelope de sezon;
• service anual de întreținere și garanție.
Vino la Chișinău, cumpără un Infiniti Q30 second hand și bucură-te de luxul acestuia. Compania Autoplaza – aici sunt cele mai bune oferte.

💰 Cât costă automobilele Q30?

Prețuri pentru Q30 de la 16950€ până la 16950€.

🚛 Unde pot cumpăra Q30?

Avem pe stoc 1 Q30. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509