Vanzare BMW X3 cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară860€
Automata
36750€

BMW X3

Parcurs: 101200km Anul: 2019 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 36750€
Prima rată0€
Rată lunară370€
Automata
15850€

BMW X3

Parcurs: 297500km Anul: 2013 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 15850€

BMW X3 cu parcurs – un crossover cu performanțe impecabile

BMW X3 este un SUV compact de lux. Se remarcă prin designul său elegant, aproape impecabil, interiorul confortabil și multifuncțonal. Aici, finisajele premium și asamblarea de calitate, precum și un număr mare de opțiuni moderne, au îmbunătățit performanța de condus. Astfel de mașini au primit o capacitate excelentă de cross-country, dar datorită acestui lucru a crescut consumul de combustibil.
Cumpărarea unui BMW X3 este o plăcere scumpă. Cu toate acestea, mulți șoferi își pot realiza visul și își pot obține o mașină de clasă premium cu asamblare excelentă datorită companiei Autoplaza din Moldova, care vinde mașini cu parcurs.

Cum să alegi un BMW X3 rulat
Alegerea unei mașini cu parcurs nu este niciodată o sarcină ușoară. Mai ales dacă mașina costă mulți bani. Nu trebuie să vă bazați pe onestitatea vânzătorilor de la piața auto. La urma urmei, sarcina lor principală este să vândă mașina mai profitabil pentru ei înșiși. Dar potențialul cumpărător va trebui să evalueze corect starea vehiculului, ținând cont de mai mulți parametri:
• Aspectul vizual. Inspectați cu atenție caroseria și interiorul, observând eventualele defecte (așchii, fisuri, lovituri, deformări). Este logic să efectuați aceste acțiuni numai atunci când mașina este curată.
• Caracteristici tehnice. Este necesar să vă asigurați că nu există daune mecanice ale motorului și cutiei de viteze, scurgeri de ulei. Cel mai bun lucru de făcut este să faci un test drive. Dacă mașina nu pornește bine, iar motorul scoate sunete ciudate, este mai bine să refuzi să cumperi un BMW X3.
• Istoricul mașinilor. Verificat VIN codul. Aceasta este o procedură standard care vă permite să obțineți informații despre toți proprietarii vehiculului, reparații și accidente cu participarea acestuia.
• Caracteristici. Crossover-ul de lux își justifică pe deplin statutul – practic nu are defecte, cu excepția consumului crescut de combustibil și a costurilor ridicate de întreținere. Dar, în general, este destul de previzibil.

Mulți iubitori de mașini premium preferă să aleagă vehicule cu parcurs. Își păstrează fiabilitatea, dar sunt mult mai ieftine. Prețurile de pe piețele auto sunt mai plăcute, dar nimeni nu dă garanții pentru astfel de mașini. Merită să cumpărați o mașină rulată care nu poate fi verificată pentru funcționalitate și istoric? Nu, din cauza riscurilor mari.

Cumpărarea unui BMW X3 cu parcurs pe autoplaza.md: beneficiile
Salonul de mașini uzate Autoplaza este un serviciu popular printre pasionații de mașini. Aici puteți alege mașina de marca și modelul dorit fără a vă face griji pentru starea loc tehnică. Cert este că vânzarea BMW X3 și a altor mașini se efectuează numai după verificarea de către specialiști. Cooperarea cu parcarea noastră auto este plăcută și pentru faptul că aici puteți obține o mașină cu kilometraj în credit, precum și cumpărarea unui vehicul ieftin. Bonusuri pentru clienți:
• înregistrare gratuită;
• anvelope de sezon cadou;
• reducere la cumpărarea unei polițe de asigurare;
• condiţii de leasing atractive;
• garanție și suport tehnic 1 an.
O ofertă unică pe autoplaza.md este achiziționarea unui autoturism în cadrul programului tride-in. Acesta este un schimb profitabil al unui vehicul vechi cu unul nou, cu o taxă suplimentară. Pentru a participa la program, va trebui să veniți la Chișinău.

💰 Cât costă automobilele X3?

Prețuri pentru X3 de la 15850€ până la 36750€.

🚛 Unde pot cumpăra X3?

Avem pe stoc 2 X3. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509