Vânzare BMW cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară530€
Automata
22450€

BMW X1

Parcurs: 110500km Anul: 2019 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 22450€
Prima rată0€
Rată lunară770€
Automata
32950€

BMW X5

Parcurs: 131000km Anul: 2016 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 32950€
Prima rată0€
Rată lunară390€
Automata
16750€

BMW 216d

Parcurs: 149200km Anul: 2019 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 16750€
Prima rată0€
Rată lunară350€
Automata
14950€

BMW 2 series

Parcurs: 178700km Anul: 2016 Motor: 1.5 Cutie: Automata Preț: 14950€

Mașini BMW cu parcurs – fiabile, confortabile și atractive

De mai bine de 100 de ani, producătorul german BMW produce mașini de înaltă calitate care sunt alese de șoferii din întreaga lume. Marca este asociată cu îndrăzneala, putere, soliditate și atractivitate, mulți proprietari nu mai pot refuza la aceste senzații și nu schimbă BMW pe nimic altceva. Compania produce coupe-uri de curse, sedanuri business-class, SUV-uri puternice și break de familie. Sunt renumite pentru motoarele lor de înaltă performanță, suspensie stabilă, electronică dezvoltată și aspectul unic.
Aceste mașini se depreciază mai rapid decât modelele japoneze sau americane. Este mai convenabil să cumpărați un BMW de la dealer de mașini cu parcurs Autoplaza, mai ales că oferim înmatriculare în condiții favorabile.

Cum sa alegi o masina cu parcurs
Pentru a nu deveni victima escrocilor la piața auto sau pentru a nu cumpăra o mașină prost întreținută cu defecte ascunse, ar trebui să urmezi o scurtă listă de verificare:
1. Verificați documentația. Mașina nu trebuie să aibă datorii, ar trebui să cumpărați doar de la proprietar. Astfel de informații pot fi găsite prin intermediul structurilor oficiale prin indicarea codului VIN. Numărul pașaportul tehnic trebuie să se potrivească cu numărul caroseriei.
2. Inspectați caroseria. Mașina nu trebuie să aibă așchii, zgârieturi, lovituri. Când privești dintr-un unghi, vei observa diferența de culori și prezența aplicării chitului.
3. Privește sub capotă. Curățenia impecabilă a compartimentului motorului este un semn că probabil mașina „fierbea”. Verificați, de asemenea, elasticitatea furtunurilor și a curelelor, a elementelor de fixare a șuruburilor.
4. Neajunsurile BMW. Când alegeți un automobil german pentru dvs., trebuie să fiți pregătit pentru întreținere costisitoare, deoarece mașina este foarte capricioasă la piese de calitate. Piesele neoriginale nu sunt binevenite. Renumita problemă este martorul de bord al defecțiunii motorului. Adesea este vorba de defecțiunea senzorilor, dar într-o astfel de situație este mai bine să mergeți la un control.

Dintre avantaje, este necesar să se evidențieze dinamica activă chiar și pe motoarele slabe și transmisia de înaltă calitate. Aspectul unic face ca mașina să iasă în evidență în flux, interiorul este confortabil chiar și la modelele care au mai mult de 30 de ani. Mașinile BMW rulate sunt, de asemenea, cunoscute pentru buna izolare a interiorului.

De ce să cumperi o mașină la Autoplaza
Achiziționând un autoturism BMW cu parcurs pe site-ul autoplaza.md, clientul poate conta pe o alegere bună, modele reușite, cu documentație de încredere și service de înaltă calitate. În plus, primești:
– suport tehnic timp de 1 an și garantie pentru motor si cutie de viteze;
– set de cauciucuri gratuit;
– înregistrarea mașinii gratuit;
– sistem flexibil de reduceri;
– Posibilitatea de a face o achiziție în credit sau leasing.

Pentru proprietarii de mașini, oferim posibilitatea de a face schimb folosind sistemul Trade In. Tot ce aveți nevoie este să aduceți mașina veche la parcarea noastră din Chișinău pentru evaluare și alegerea unei mașini noi la schimb. O mașină bună nu poate fi ieftină, așa că vă recomandăm să luați în considerare cu atenție toate nuanțele și să alegeți o mașină cu parcurs doar la un partener de încredere.

💰 Cât costă automobilele BMW?

Prețuri pentru BMW de la 14950€ până la 32950€.

🚛 Unde pot cumpăra BMW?

Avem pe stoc 4 BMW. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509