Vanzare BMW 5 Series cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară80€
Mecanică
3450€

BMW 5 Series

Parcurs: 333400km Anul: 2000 Motor: 2.0 Cutie: Mecanică Preț: 3450€
Prima rată0€
Rată lunară700€
Automata
29950€

BMW 5

Parcurs: 84000km Anul: 2017 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 29950€
Prima rată0€
Rată lunară720€
Automata
30750€

BMW 530e

Parcurs: 55300km Anul: 2018 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 30750€
Prima rată6000€
Rată lunară540€
Automata
28950€

BMW 530ix

Parcurs: 60300km Anul: 2018 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 28950€

BMW Seria 5 cu parcurs – calitate bavareză și siguranță

BMW 5 este un sedan de clasa business. A primit un design exclusivist combinat cu tehnologii inovatoare. Publicul țintă al unei mașini de prestigiu este mult mai tânăr decât cumpărătorii altor sedanuri business – vârsta medie a acestora este de 25-35 de ani. Tendința se explică nu numai prin starea și confortul mașinii, ci în primul rând prin posibilitatea conducerii dinamice.
Puteți cumpăra un BMW 520 atât pentru a conduce în oraș, cât și pentru a călători rapid în afara acestuia. Mașinile bavareze își justifică pe deplin statutul special, se disting prin fiabilitate și manevrabilitate excelentă. Pentru pasionații de mașini care visează să obțină un BMW 5 ieftin, site-ul autoplaza.md oferă cele mai bune soluții.

Cum să alegi corect un BMW 5 Series cu parcurs
Cumpărarea unei mașini rulate este o soluție interesantă și accesibilă. Cu toate acestea, un preț atractiv pe piața auto poate fi o adevărată capcană pentru cumpărător. Pentru a lua un BMW 520 uzat și a fi sigur de funcționalitatea acestuia, trebuie să verificați cu atenție și să evaluați corect starea acestuia. Chiar și o mașină cu parcurs din această clasă costă mult, așa că a greși și a cumpăra o mașină cu avarii grave sau după un accident este extrem de periculos. Chiar și un șofer cu experiență nu se va descurca întotdeauna cu sarcina de a alege o mașină bună. Este necesar să acordați atenție:
• Aspectul vehiculului. Este necesar să inspectați caroseria și interiorul mașinii pentru deteriorări. După cumpărare, acestea va trebui eliminate din contul propriu.
• Stare tehnică. Cel mai bine este să faci un test drive. Dacă mașina nu pornește bine, motorul scoate sunete ciudate sau uleiul curge din cutie, trebuie să renunțați la achiziție.
• Istoricul vehiculului. Poate fi verificat prin VIN. Cele mai simple acțiuni vor ajuta la obținerea de informații despre toți proprietarii vehiculului, accidentele în care a fost.
• Caracteristicile BMW 5. Este necesar să se controleze cu strictețe calitatea combustibilului, la care motoarele bavareze sunt foarte sensibile, precum și frecvența de întreținere a mașinii. În acest caz, chiar și o mașină uzată va dura destul de mult timp.

Nu trebuie să cumpărați o mașină de la o piață auto, ținând cont de riscurile existente. Este mai de încredere să cooperezi cu parcarea Autoplaza din Moldova, unde vânzarea BMW 520 se realizează numai după ce starea tehnică a fost verificată de specialiști. De asemenea, este posibil să obțineți o mașină uzată în credit, ceea ce face ca mașinile bavareze să fie și mai accesibile.

Beneficiile achiziționării unui BMW Seria 5 la autoplaza.md
Autoplaza nu oferă șoferilor doar mașini cu parcurs în stare excelentă, ci și condiții confortabile pentru achiziționarea acestora. Clienții dealerului auto primesc bonusuri atractive:
• înregistrare gratuită;
• achiziționarea unui autoturism în condiții de leasing;
• anvelope dupa sezon cadou;
• reduceri la asigurare;
• garanție și suport tehnic 1 an.
Vrei să iei mașina visurilor tale la un preț foarte mic? Participă la programul de trade in și schimbă-ți mașina veche pe una nouă, la un cost suplimentar. Pentru a face acest lucru, trebuie să vii la Chișinău.

💰 Cât costă automobilele 5 Series?

Prețuri pentru 5 Series de la 3450€ până la 30750€.

🚛 Unde pot cumpăra 5 Series?

Avem pe stoc 4 5 Series. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509