Vanzare Hyundai Tucson cu parcurs

Prima rată0€
Rată lunară490€
Automata
20990€

Hyundai Tucson

Parcurs: 157700km Anul: 2017 Motor: 2.0 Cutie: Automata Preț: 20990€
Prima rată0€
Rată lunară480€
Automata
20490€

Hyundai Tucson

Parcurs: 142300km Anul: 2018 Motor: 1.6 Cutie: Automata Preț: 20490€
Prima rată4300€
Rată lunară390€
Automata
20850€

Hyundai Tucson

Parcurs: 111700km Anul: 2018 Motor: 1.6 Cutie: Automata Preț: 20850€
Prima rată0€
Rată lunară480€
Automata
20450€

Hyundai Tucson

Parcurs: 155700km Anul: 2018 Motor: 1.6 Cutie: Automata Preț: 20450€

Hyundai Tucson cu parcurs: prestigios, spațios, funcțional, rapid

Modelul este destul de demn să ocupe o poziție de lider pe piața auto în clasa SUV. În a patra generație, stilul conservator al lui Hyundai Tucson a fost înlocuit cu unul rafinat și conceptual. Acest lucru i-a adus mașinii un premiu la nominalizarea „Cea mai bună mașină de familie”. Organizația independentă EuroNCAP a marcat modelul cu cinci stele pentru nivelul de siguranță. Aceasta este una dintre cele mai bune mașini de călătorie. Suspensia este bine amortizată și netezește majoritatea denivelărilor de pe drum, iar accelerația este lină. Vânzarea ieftină a Hyundai Tucson cu parcurs în Moldova se realizează în salonul de mașini cu parcurs Autoplaza.

Ce să verifici atunci când alegi
Când cumpărați un Hyundai Tucson second-hand ieftin, luați în considerare următoarele puncte:
1. Starea caroseriei – atenție la panouri, locuri ascunse sub usi, în arcurile roților. Nu ar trebui să existe daune sau rugină.
2. Stare tehnică – verificați situația cu toate elementele sub capotă. Vedeți cum funcționează aerul condiționat, sistemul de încălzire și alte echipamente electrice.
3. Istoricul auto – utilizați rapoarte oferite de diverse servicii. Verifica implicarea înaccident, dacă nu este în baza de date a mașinilor furate, în registrul gajuri.

Hyundai Tucson este o mașină atractivă și funcțională la un preț rezonabil. Se va potrivi acelor clienți care își doresc un SUV elegant, capabili să facă față în tot ce însoțește viața de familie. Mașina nu este lider în ceea ce privește eficiența combustibilului, dar consumul ei este mic.
Interiorul modelului este atractiv, spațiul interior voluminos. Scaunele din spate sunt confortabile, chiar dacă șoferul și pasagerul sunt împinși înapoi. Accesul în salon este comod datorită ușilor cu deschidere largă. Volumul portbagajului depășește mulți concurenți.

Caracteristici Hyundai Tucson
Parc vânzări auto le reamintește șoferilor că orice mașină are nevoie din când în când de atenția dumneavoastră. La fiecare 12 mii de km într-un Hyundai Tucson, este necesar să schimbați uleiul, filtre de ulei și aer, anvelope, monitorizarea stării furtunului de vid și a bateriei. După 20-25 mii km, verificați lichidul de frână și discurile, arborele de transmisie, țeava de eșapament, mecanismul de direcție, suspensid. După 60 de mii de km, fiți atenți la starea curelei de transmisie și a uleiului din cutie. Prima înlocuire a bujiilor ar trebui să aibă loc nu mai târziu de 160 de mii de km, în viitor, să fie ghidată de recomandările producătorului.

Avantajele achiziționării Hyundai Tucson cu parcurs pe autoplaza.md
Oricât de atractive arată piețele auto, nu vei putea profita de bonusurile oferite de salon de acolo:
– cumpărarea unei mașini în leasing;
– un set de anvelope de sezon cadou;
– înregistrare gratuită;
– schimbul mașinii dumneavoastră pe Hyundai Tucson;
– garanție pentru cutie și motor plus întreținere 1 an;
– reducere.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați parcarea din Chișinău, contactele sunt afișate pe pagină. Dacă doriți să cumpărați un Hyundai Tucson, vizitați site-ul autoplaza.md.

💰 Cât costă automobilele Tucson?

Prețuri pentru Tucson de la 20450€ până la 20990€.

🚛 Unde pot cumpăra Tucson?

Avem pe stoc 4 Tucson. MD-2020, Chișinău, Moldova, str. Socoleni 1 (mai sus de piața VAZ, intersecție Calea Orheiului și strada Socoleni) + 373 79 700 509